Shpallje

10 vende të lira pune në Drenas

Ministrja Hajdari deklarohet për aksidentin e sotëm: Një fëmijë u përplas në veturën time
7:22 / 16 Qershor 2022

Aktiv HOME si dyqan i madh i shitjes së veglave të punës, elektronikës, materialit ndërtimor, mobiljeve dhe qindra artikujve tjerë për shtëpi, kopësht, elektrikë, etj, së fundi ka shpallë konkurs për 10 vende të lira pune në pikën shitëse aktiv HOME 2, Komoran:

Sektorist – 10 vende të lira pune
– vegla pune – 2 vende
– ngrohje – 2 vende
– elektrikë – 2 vende
– meremetim – 2 vende
– depoist – 2 vende

Vëndi i punës:
aktiv HOME 2 – Komoran, rr. Bejtë Rexhepi, pn

MËNYRA E APLIKIMIT:
– Dërgo CV-në tuaj duke cekur pozitën që aplikoni në e-mail adresen
punesim@aktivhome.com, të bashkangjitur më një foto.
Konkursi është i hapur deri më datë 25/06/2022./Drenicaonline/