Monday, October 25, 2021

Kallashi në pikë të dimrit zhvishet komplet

Para disa vitesh, Kallashi ishte apsolutisht një nga më të përfolurat e shoubizit vendor, por jo më.

Kallashi e ka ngadalsuar ritmin, madje më nuk dihet shumë për aktivitetin e saj si vallëtare, shkruan “Kosovarja”.

Një është e sigurtë: Njerëzit nuk e kanë harruar Kallashin, madje edhe sot e kësaj site interesohen për të dhe të bëmat e saj.

Bukuroshja, sapo ka nxjerr një foto me bikine. Ani pse ftohtë, Kallashin nuk ka kush e mbulon.