Monday, September 27, 2021

Skenderaj/ Këta janë përfituesit për Laktofriz dhe Multikultivator (DOKUMENT)

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në Skenderaj ka shpërndarë tek përfituesit 15 llaktofrizë dhe 50 motokultivator me frezë, transmeton rajoni.net .

Ja kush janë përfituesit, lista e plotë: