Monday, September 27, 2021

Vjollca Haxhiu rregullohet si nuse

Këngëtarja e shumë hiteve Vjollca Haxhiu është bërë pjesë e skenës muzikore qysh në moshën 10 vjeçare.

Ajo u veçua për zërin e saj të ëmbël dhe të shkolluar, duke hyrë fuqishëm në botën e muzikës, e që menjëherë arriti të ketë numër të madh fansash,shkruan “Kosovarja”.

Duke qenë e hapur sa i për këtë jetës profesionale, shumë pak dimë për jetën e saj private, të cilën po arrin ta mbajë larg syrit të publikut.

E ndonjëherë na habit me rregullimet e saj të rënda, duke bërë frizurë e grim të rëndë si të ishte nuse.

Edhe pse ‘single’ goxha ‘nuse’ e bukur po duket, apo?