Saturday, October 16, 2021

Vajza e vogël e Arianës dhe Ermalit kaq e bukur është bërë

Sa e bukur është bërë vajza e vogël e Arianës.

Ariana Fejzullahu është një emër i njohur në mediat rozë.

Me poza të ndryshme në rrjete sociale, ajo menjëherë kalon në lajm, shkruan Kosovarja.

Duke u shfaqur gjithmonë e lumtur pranë personave të familjes, pozat e shumta të saj janë bashkë me fëmijët.

Në këtë imazh të fundit, qysh në mëngjes Ariana ndau një fotografi të vajzës së vogël.