Saturday, September 25, 2021

Skenderaj/ Këta janë përfituesit për Koshere, tymosese dhe kapelë për bletë (DOKUMENT)

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në Skenderaj ka shpërndarë për 52 bletarë përfitues të koshereve të bletëve si dhe të materialeve ndihmëse të tyre, transmeton rajoni.net .

Ja kush janë përfituesit, lista e plotë:

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm