Monday, September 20, 2021

Do të mahniteni nga bukuria e Violetë Kukajt

Këngëtarja shumë e dashur për publikun kosovar Violetë Kukaj është shdnërruar në një imazh mjaft të përfolur mediatik.

Si zakonisht disa e kanë kritikuar për këto ndryshime, por shumica po e pëlqejnë këngëtaren duke treguar simpatinë e tyre besnike ndaj saj, shkruan “Kosovarja”.

E rëndësishme është që vet këngëtarja po ndihet në top formë dhe nuk është penduar, thjesht po kënaqet me këtë pamje rinore.

Shikojeni në këto imazhet e fundit që ka postuar dhe do t’iu magjepsë me bukurinë e saj unike.