Home Uncategorized Arta del pa grim me nënën për kafe

Arta del pa grim me nënën për kafe

Arta Bajrami nuk ka eksperimentuar vetëm me muzikën, por edhe me stilin dhe mënyrën e grimimit.

Arta, gjithmonë ka qenë dukshëm më eksperimentuese kur ka qenë fjala tek make-upi.

Ndonëse në skenë përherë e shohim të rregulluar deri në detaje, Arta e muzikës moderne e popullore në jetë është mjaftë e thjeshtë, shkruan “Kosovarja”.

Sot ajo ka dalë për kafe me nënën dhe në foto duket krejtësisht e pa grimuar.

A po iu pëlqen?

Most Popular