Monday, September 27, 2021

Përleshje me armë dhe sopat në mes të rrugës në Veternikë

Një rrahje mes dy personave ka ndodhur para pak çastesh në mes të rrugës në Veternik.

Gazeta Insajderi, ka gjiruar përleshjen e këtyre dy personave, ku në duar ata mbanin armë zjarri dhe sopat.

Mirëpo me të ardhur policia në vend të ngjarjes të personat kanë ikur nga vendi i ngjarjes. Insajderi ka kontaktuar edhe policinë mirëpo ende nuk ka marr një përgjigje lidhur me rastin.

Më poshtë mund të shihni pamje nga kjo përleshje: