Monday, September 27, 2021

Korabi ndan imazhin më të mirë nga hapësira e shtëpisë

Korab Shaqiri njihet si një ndër figurat më të rëndësishme në mediat rozë.

Ai me postime të shumta në rrjete sociale shpeshherë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Shumicën e kohës, si gjithë të tjerët ai ndan momente nga përditshmëria bashkë me gruan dhe djalin.

Sot, me një imazh nga hapësira e shtëpisë shihet se sa bukur e kanë dekoruar për fundvit.

Për më shumë, fotografia në vijim e shfaq lumturinë familjare.