Thursday, September 23, 2021

Lufta e pabesueshme e tigrit dhe ariut

Një video magjepsëse u xhirua nga udhëzuesi Arpit Pareh në Todoba Andhari Tiger Reserve në Indi, e cila tregon dy grabitqarë që përballen pranë liqenit.

Më në fund, pas një beteje rraskapitëse, kafshët vendosën të hiqnin dorë dhe të largoheshin nga njëra-tjetra.

Ishte një betejë unike dhe tregon sesa e vështirë mund të jetë jeta në pyll.