Saturday, September 25, 2021

23 vjeçarja sensuale me të brendshme: Fotot mi bën mami

Ylli i Instagramit, Sophia Peschisolido ka zbuluar se të gjitha fotografitë apo postimet e tjera, miratohen fillimisht nga nëna e saj Karren Brady.

23 vjeçarja, publikoi në Instagram të mërkurën një foto mahnitëse me të brendshme të bardha nga Boux Avenue.

“Ajo bën disa nga fotot e mia (jo gjatë gjithë kohës pasi është e zënë) dhe unë ia dërgoj asaj çdo foto që postoj më parë për të marrë mendimin e saj se çfarë të postoj. 

Ajo është shumë krenare për mua dhe më inkurajon. ajo është më e mira. Bekuar me prindërit më të mirë !!” shkruan Sophia.