Home Lajme KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në Skenderaj dhe Drenas

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës në Skenderaj dhe Drenas

Për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, KEDS-i ka njoftuar për ndërprerjet e rrymës, transmeton rajoni.net.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës 08:30 deri në ora 10:30

Vendet: Gllobari, Tërsteniku, Palluzha, Shtutica dhe Bletari.

Arsyeja: Demontimi i transformatorëve të vjetër që janë në punë pa ngarkesë.

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Klinë e Epërme, agjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigani, Radisheva, Qitakët, Leqini dhe Terrnova.

Most Popular