E martë, 22 Qershor, 2021

Lulja pa pikë grimi, merr gjithë vëmendjen

Fytyra e Lules shkëlqen pa pikë grimi.

Lulja është një ndër fytyrat më të njohura në mediat rozë.

Ajo në të shumtën e rasteve kalon në lajm përmes pozave të shumta që publikon, shkruan Kosovarja.

Duke qenë gjithmonë e rregulluar deri në detajin më të vogël, këtë herë Lulja shfaqet më ndryshe.

Me një imazh pa grim, dhe krejt e thjeshtë ajo shkëlqen.