Home Qendrore Me 72 vota pro miratohet Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike

Me 72 vota pro miratohet Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike

Me 72 vota për asnjë kundër dhe asnjë abstenim është miratuar Ligji për Rimëkëmbjen Ekonomike.

Miratimi i pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike është arritur me votat e PDK-së.

Kryeministri i vendit Avdullah Hoti në fjalimin e tij para deputetëve theksoi se në 3 mujorin e parë e vitit të ardhshëm shpreson që parat  do të shpërndahet për të gjithë përfituesit e Rimëkëmbjes Ekonomike.

Most Popular