Home Sport ‘Dardanët’ sfidojnë Spanjën, Suedinë, Greqinë dhe Gjeorgjinë

‘Dardanët’ sfidojnë Spanjën, Suedinë, Greqinë dhe Gjeorgjinë

Eshtë tërhequr shorti për kualifikueset e Kupës së Botës ‘Katari 2022’, raporton RTKLive.com.

Shorti deshi që Kombëtarja e Kosovës të jetë pjesë e grupit B, grup tejet i vështirë për ‘Dardanët’.

Kosova në këtë grup do të përballet me kombëtaret e mëdha si Spanja, Suedia, Greqia dhe Gjeorgjia. 

Most Popular