Monday, October 25, 2021

Ja sa herë në ditë bënin s*ks grekët e lashtë

Në Greqinë e lashtë, koncepti i martesës dhe “zakonet” ndër-martesore për të bërë dashuri ishte plotësisht i huaj nga ato që mund të jemi mësuar në kohët moderne.

Rolet e femrave në antikitetin Greko-Romak është pranuar se ka qënë vartës ndaj meshkujve shkruan Prothema.

Në disa raste nga gratë pritej që përdornin të gjitha llojet e mashtrimeve për të kënaqur dëshirat seksuale të bashëkshortëve të tyre, disa prej të cilave ishin dhe torturuese.

Mashkulli i ndihmuar nga mjete të ndryshme natyrore ishte në gjendje të kënaqte partneren e tij dhe oreksin e tij të pangopur për seks deri në 12 herë në ditë.

Sipas libirt ‘Miti i prostitucionit të shenjtë në antikitet’ nga historiana Stephanie Budin kishte një numër përgatitjesh të dizejnuara për të përmisuar performancën seksuale të burrave.

Disa prej tyre u mundësuan atyre të arrijnë një zgjim të përhershëm.

Mjalti në kombinim me specin ishe një nga përbërësit më të zakonshëm dhe të fuqishëm për përgatitjet për të bërë seks.

Një tjetër viagra sekret që përdornin grekët e lashtë ishte bimë indiane që shkaktonte eksitime të forta çdo ditë.

Një substancë që nxirrej nga gjethet e aplikuara në organet gjenitale të mashkullit duke i dhënë atij takime të nxehta me një grua.

Për t’iu kundërvënë zgjimit të përhershëm që bima ofronte, çiftet do të përdornin disa pika vaj ulliri si një antidot.