Home Fun “Superpiloti”, parkon avionin me defekt në autostradë

“Superpiloti”, parkon avionin me defekt në autostradë

Mediat britanike kanë publikuar videon për t’u duartrokitur të një piloti në Minnesota që arriti të ulë avionin e tij në mes të një autostrade shumë të frekuentuar.

Piloti 52-vjeçar u detyrua të ulë avionin e tij me një motor të llojit “Bellanca Viking” pas një defekti dhe goditi vetëm një makinë që po kalonte në autostradë në atë moment.

Pamjet janë shpërndarë nga Departamenti i Transportit në Minnesota dhe në to mund të shohësh saktësinë e pilotit që e fut avionin në mes të makinave që lëviznin.

Most Popular