Home Fun Njih forcën tënde: Cili e fitoi betejën mes gjarprit dhe iriqit?

Njih forcën tënde: Cili e fitoi betejën mes gjarprit dhe iriqit?

Një rojtar pylli kërkonte të zbulonte një mesazh në një mënyrë të veçantë. Ai postoi një video në llogarinë e tij personale në Twitter dhe videoja menjëherë u bë virale.

Mesazhi që kërkonte të tregonte rojtari nga India ishte për fuqinë që secila kafshë fsheh brenda vetes dhe si duhet ta përdorë atë.

Në video, gjarpri duket se e ka shtyrë iriqin në një cep. Sidoqoftë, sa herë që përpiqet ta sulmojë, ai kthen shpinën, e cila është plot me gjemba, duke bërë që zvarraniku të tërhiqet.

Most Popular