Home Magazina Gjyste Vulaj nusja më cullak që keni parë

Gjyste Vulaj nusja më cullak që keni parë

Gjyste Vulaj, këngëtarja nga Mali i Zi, është në pauzë të gjatë, pasi vera ka përfunduar e ahengje nuk ka, shkruan “Kosovarja”.

Gjystja këndon gjatë veres në hotelin e saj në Ulqin, ku mbledh rreth vetës shumë adhurues që shkojnë për ta parë.

Këngëtarja e afirmuar nuk flitet vetëm për këngët dhe atmosferen që krijon, por edhe për stilin ekstravagant që ka.

A e keni parë ndonjëherë Gjysten të mbuluar? Thuajse ansjëherë. As në këtë foto me këtë vello ndryshe ajo nuk ka preferuar të mbulohet komplet, shkruan “Kosovarja”.

Most Popular