Saturday, September 25, 2021

Kush ia vendosi lirën në qafë Atifete Jahjages?

Atifete Jahjaga do të mbahet gjithmonë në mend për faktin se ishte Presidentja e parë femër në Kosovës.

Koha sa ajo ishte e para e vendit, prodhoj shumë komente për të, madje u mëtua shumë të dihet deri në detaje për jetën e saj private, shkruan “Kosovarja”.

Pas përfundimit të mandatit si Presidente, Jahjaga bëri disa ndryshime në jetën private.

Siç dihet, ajo është divorcuar nga bashkëshorti dhe ka vazhduar punën në aktivitete të ndryshme, kryesisht në mbështetje të grave.

Sot, të gjithë po e komentojnë paraqitjen e jashtme të ish Presidentes.

Ajo vërtet ka ndryshuar jashtë mase, madje është beqare, ama liren e vjetër nuk e heq asesi nga qafa, shkruan “Kosovarja”.