Monday, September 20, 2021

Ismet Beqiri për Vjosa Osmanin: Falë LDK-së i ka dy pozita

Nënkryetari i LDK-së, Ismet Beqiri, në Debat Plus i është kundërpërgjigjur Vjosa Osmanit, e cila në një intervistë kishte thënë se LDK janë të etur për pushtet, teksa ajo është në shërbim të qytetarit, transmeton Indeksonline.

“Çdo parti kur hyn në garë, hyn për pushtet. Edhe Osmani ka dy pozita, e këto i ka falë LDK-së, e dyta s’buron nga vota e qytetarit por nga Kushtetuta. Njëra derivon tjetrën dhe s’pajtohem me atë që e ka thënë.

Logo e LDK-së si e tillë është e shenjtë, dhe brenda nesh është normale që ka edhe moskptime, por unë s’bëj pjesë në grupin e atyre që ngritin flamurin lartë e largohen.

Me më shkarku mu LDK-së, unë nuk e lëshoi, por do t’iu kisha tregu atyre që e keni keq dhe jo unë që u shkarkova”, ka thënë Beqiri.