Monday, October 25, 2021

Në Mitrovicë i mituri sulmon nënën e tij

Një i mitur ka kanosur dhe sulmuar fizikisht nënën e tij. Rasti ka ndodhur në Mitrovicë të Veriut.

Siç njofton Policia e Kosovës, viktima djalin e saj e kishte dërguar të ish bashkëshorti i saj i cili i përket atij pasi janë të divorcuar.

“Mitrovicë -Veri 12.12.2020 – 20:20. Me 14.12.2020 viktima femër kosovare ka raportuar se djali i sajë i mitur mashkull kosovar e kishte kanosur dhe e kishte sulmuar fizikisht atë. Viktima djalin e saj e kishte dërguar të ish bashkëshorti i saj i cili i përket atij pasi janë të divorcuar. Rasti është duke u hetuar”, thuhet në raport.