Monday, September 27, 2021

Komuna e Drenasit hap konkurs për 6 pozita (Dokument)

Drejtoria Komunale e Arsimit në Drenas ka hapur konkurs për punësimin e 6 vendeve të lira të punë, përkatësisht 2 edukatore, 3 mësimdhënës dhe 1 tekniko-sherbyes, shkruan rajoni.net.

Në konkurs janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për punësim

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga shpallja e konkursit./Rajoni.net/