Tuesday, September 21, 2021

Kosovarët shumë skeptik, mbi 50{325c0558aa0dac5542d270f1cd1849548c3fb8b6e9dbaf5e864ef21ba4ba6679} deklarojnë se nuk do të vaksinohen për Covid-19

Në një anketë të publikuar nga Radio Evropa e Lire, del që mesatarisht 50{325c0558aa0dac5542d270f1cd1849548c3fb8b6e9dbaf5e864ef21ba4ba6679} e të anketuarve në shtetet e Ballkanit Perëndimorë nuk duan të vaksinohen kundër koronavirusit.

Prej këtyre shifrave, shtetasit e Malit të Zi janë më të gatshmit që të marrin vaksinën anti-Covid.

Pas tyre vijnë shtetasit e Serbisë, Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë së Veriut dhe të fundit janë ata të Bosnjë e Hercegovinës.

56{325c0558aa0dac5542d270f1cd1849548c3fb8b6e9dbaf5e864ef21ba4ba6679} e shtetasve të Kosovës kanë deklaruar se nuk do të vaksinohen, ndërsa vetëm 37{325c0558aa0dac5542d270f1cd1849548c3fb8b6e9dbaf5e864ef21ba4ba6679} janë deklaruar pro vaksinimit.

Vetëm shtetasit e Bosnjës janë më skeptikë për vaksinën se ata të Kosovës.

Këto janë shifrat: