Saturday, October 16, 2021

Violeta Kajtazi bëhet “pip”

Këngëtarja pejane, por që jeton e vepron në Prishtinë, është prej shumë vitesh në skenë duke kënduar muzikë popullore.

Violeta, e interpreton bukur muzikën e mirëfilltë, këndon me zemër e shpirtë dhe ia del që të përqoj emocion, shkruan “Kosovarja”.

Së fundi, Violeta Kajtazi ka nisur të prezantoj edhe kengë të shoqëruara me videoklipe, që publiku i mirëpriti me dashamirësi.

Violeten do ta shohim edhe në projektet festive, ku vjen me stil të ri, por edhe me disa kilogram më pak.

A po iu pëlqen?