Home Lajme Skenderaj/ Këta janë përfituesit për pompa spërkatëse (DOKUMENT)

Skenderaj/ Këta janë përfituesit për pompa spërkatëse (DOKUMENT)

Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë në Skenderaj ka shpërndarë për 27 fermerët përfitues të popmave spërkatëse, transmeton rajoni.net .

Ja kush janë përfituesit, lista e plotë:

Most Popular