Thursday, September 23, 2021

Egzona Muçiqi i punëson dy kunatat

Ajo është e pashme dhe nuk e ka humbur shkëlqimin e kohës kur ende ishte vetëm një vajzë krejt e re.

Edhe tani, ndonëse nënë e tre fëmijëve dhe me shumë angazhime, Egzona po duket shumë bukur, shkruan “Kosovarja”.

Gjakovarja e cila u martua në Prishtinë, tani ka krijuar biznesin e saj të sukseshëm në kryeqytet, i cili po i ecën shumë mirë, e ku i ka angazhuar edhe kunatat.

Siç kuptojmë, të dy motrat e Albatritit, tashmë punojnë me Egzonen, njëra në fushën e mbjelljes së vetullave, ndërkaq tjetra me grimim.