Monday, September 20, 2021

31 vjet nga themelimi i LDK-së

Sot bëhen 31 vjet nga themelimi i Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Kryetar i parë i kësaj partie, është zgjedhur ish-presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova.

Rugova që njihet si udhëheqësi historik i LDK-së, e drejtoi këtë pari deri sa ndërroi jetë.

Me këtë rast kryesia dhe anëtarësia e LDK-së do të bëjnë homazhe te varri i presidentit Rugova.