Tuesday, September 21, 2021

E BUJSHME/ Tifozët e Juventusit duan Ronaldo kapiten

Tifozët dhe analistët në Itali po flasin për faktorët të cilët ndikuan në humbjen e thellë ndaj Fiorentinës. Sipas “Tuttosport”, tifozët duan CR7 si kapitenin e tyre.

“Më Juventin se kurrë. Fjalimi i një kapiteni”, ishin fjalët e tifozëve nëpër mediet sociale.

“Ai i ka të gjitha, autokritikën, vetëdijen dhe përgjegjësinë që duhen të jesh një kapiten i Juventusit”, janë fjalët e tifozëve.