Thursday, September 23, 2021

Motra e Leonora Jakupit paska ndryshuar shumë

Blerta Jakupi është motra e vogël e këngëtares së mirënjohur kosovare, Leonora Jakupi, shkruan “Kosovarja”.

Leonora, është e bekuar me një vëlla e një motër, lidhjen me të cilët e ka të jashtëzakonshme.

Siç dihet, Blerta Jakupi e ka një vajzë, Morenë, që tashmë është rritur, e që është pika e dobët e familjes.

Blerta po jeton tashmë një martesë të lumtur në krahët e të shoqit dhe në këtë foto duket pak më e plotësuar.

Ndryshe, dy motrat kanë ngjashmëri mjaftë të madhe sa i përket pamjes së jashtme, shkruan “Kosovarja”.