Home Magazina Njihuni me dentisten seksi shqiptare

Njihuni me dentisten seksi shqiptare

Kjo është Ornela Ramanjaku 27 vjeçe me origjin nga Lushnja është një nga dentistet më të bukura të momentit. Ka jetuar për 8 vite në Tiranë dhe ka 1 vit që është kthyer në vendlindjen e saj Lushnje ku ka edhe një klinik të veten.

Ajo është një mjeke stomatologe dhe ish studente ekselente, për momentin ajo është duke u specializuar për kirurgji implantologji që të jetë sa më e aftë në punen e saj.ImageImageImage

Most Popular