Tuesday, September 21, 2021

Këta janë dajtë e Guerilit

Ermira Shkodra Agushi tashmë është emër shumë i njohur për publikun tonë.

Ajo është bashkëshortja e reperit të njohur kosovar, Arian Agushit, i njohur me emrin artistik Gold AG.

Çifti para pak ditëve janë bërë prindër për herë të parë dhe djalin e tyre e kanë pagëzuar me emrin Gueril.

Sot, Ermira e ka dërguar Guerilin tek dajët, e të cilët janë gëzuar shumë për nipin.

Image