Saturday, September 25, 2021

Shtëpia e Mihrijes dhe Naimit me pamje madhështore

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë çifti më i dalluar në shoëbiz.

Dyshja me përkushtimin që kanë në profesionin e njejt, shpesh janë pjesë e mediave rozë.

Përveç profesonit, qendër e vëmendjes janë edhe për jetën private duke ndarë momente të ndryshme për ndjekësit e tyre.

Në fotografinë e fundit, Mihrija ndau një pjesë të oborrit dhe shtëpisë, e që shihet një pamje madhështore.