Home Lajme Kush janë “dostat” e Lutfi Hazirit në PDK

Kush janë “dostat” e Lutfi Hazirit në PDK

Nënkryetari i LDK’së dhe kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka folur për shoqërinë e tij me njerëz të PDK’së

Haziri është pyetur kush janë “dostat” e tij në PDK.

Ai ka thënë se ka një shoqëri më të gjatë me Hashim Thaçin i cili ka qenë prorektor studentë në kohën e studimeve të tyre në lëvizjet më të mëdha të Kosovës në vitet e 90’ta.

“Hashimi ka qenë student i historisë dhe është zgjedhur  dhe e kanë votuar, përkundër Kadri Kryeziut që është njëri prej emrave të mëdhenj në LDK”, ka thënë Haziri në Kanal10.  

Most Popular