Monday, September 20, 2021

Ushtari i FSK-së bën vetvrasje në parkun e Dragodanit

Një pjesëtarë i FSK-së, është gjetur i vrarë para pak momenteve në parkun e Dragodanit në Prishtinë.

Burime bëjnë të ditur se i ndjeri, kishte pasur një zënkë në familje dhe pas kësaj, është drejtuar në parkun e Dragodanit duke bërë vetëvrasje.

IndeksOnline mëson se bëhet fjalë për Guner Murati, pjesëtarë i FSK-së.