Monday, September 20, 2021

Publikohet një fotografi e tmerrshme e ushtrisë serbe, duke ia këputur kokën një kosovari me sëpatë (+18)

Ajo çka kreu Serbia në Kosovë tejkalon çdo cak njerëzor dhe ende nuk mund të harrohet.

Krimet e ushtarëve serbë nën komandën e liderit nacionalist serb Slobodan Millosheviç ende janë të freskëta ndër shqiptarë.

Fotoja më poshtë është dëshmi e krimeve ushtarake serbe mbi popullatën civile shqiptare.Image