Thursday, September 23, 2021

E tepron Adelina, duke tentuar të reklamojë barkun zbulon me shumë se ç’duhet!

Këngëtarja e njohur shqiptare, Adelina Tahiri, kohët e fundit dukshëm ka shtuar provokimet e saj.

Tahiri gëzon një peshë ideale dhe ky fakt duket ta ketë gëzuar atë.

Teksa shfaqet me një fizik kaq të formësuar, ajo tregon edhe të brendshmet e saj.

Ndonëse nënë e një djali, Tahiri nuk e ka problem të shfaqë edhe më shumë se sa që duhet.