Saturday, September 25, 2021

KEDS punëson pa konkurs vajzën e Fatmir Limajt

Sindikalistët e Distribucionit të KEDS-it përmes një komunikate për media ka bërë të ditur që këto ditë në Kompaninë e Energjisë së Kosovës, është punësuar vajza e deputetit të Kuvendit të Kosovës, Fatmir Limajt.

“Derisa kolegët tanë po dergjen nga sëmundjet e po vdesin, dhe KEDS as që përkujeset për ta, ata tashmë edhe po i zëvëndesojnë haptas e pa konkurs punëtorët e larguar me familjar të njerëzve me ndikim politik”, shkruan në komunikatën e SDK, transmeton Ballkani.