Monday, September 20, 2021

Momenti kur tërmeti dridh Parlamentin në Slloveni

Një tërmet i fuqishëm prej 6.4 ballësh ka goditur dje Kroacinë.

Ky tërmet goditi edhe Parlamentin sllovak derisa ishte duke u mbajtur seanca.

Sllovenia gjithashtu si masë parandaluese ka mbyllur centralin bërthamor.

Tërmeti u ndje në 12 vende: Bosnje dhe Hercegovinë, Çeki, Kroaci, Gjermani, Hungari, Itali, Mal të Zi, Romani, Sllovaki, Slloveni, Serbi dhe Austri.