Monday, October 25, 2021

Lulëzon virusi në Prekaz, dhjetëra persona bashkë me kryetarin Bekim Jashari

Bekim Jashari, ka marrë pjesë sot në një tubim në kullën e Emin Latit.

Ka qenë vetë që ka postuar imazhe nga ky tubim, ku shihet se virusi po lulëzon.

Postimi i plotë i Jasharit në facebook:

Pritje vëllazërore në kullën e Emin Latit, në Prekaz, këngë nga rapsodi ynë i madh, Rifat Dragaj e biseda të shkëlqyeshme për të kaluaren e të tashmen.

Me mysafir nga Deçani e Drenica, të gjithë bashkë si në luftë ashtu edhe në paqe.

Faleminderit familjes Lati e lagjes Mehaj!

Imazhi mund të përmbajë: një ose më shumë njerëz, njerëz të ulur dhe E brendshme