Tuesday, October 26, 2021

Nënkalimi i bllokuar nga uji në Arllat të Drenasit

Nënkalimi në Arllat të Drenasit është bërë i pakalueshëm si pasojë e ujit të grumbulluar.

Reshjet e mëdha të shiut që po bien pandërprerë kanë bërë që në rrugë të këtë shumë ujë.

Banorët e Negrocit, Vuçakut dhe një pjesë të Arllatit e kanë të vështirë qasjen në rrugën Prishtinë-Pejë.