Monday, September 20, 2021

Anën e “tradhton” fustani gjatë emisionit, i shihen pjesët intime

Për’puthen është kthyer një nga emisionet më të ndjekura dhe kjo për shkak të personazheve që janë në program.

Gjatë transmetimeve ditore nuk kanë fund debatet dhe xhelozitë mes konkurentëve, që me reagimet e tyre, bëhen virale edhe në rrjetet sociale.
Gjithashtu, edhe veshja e tyre estravagante nuk është lënë pa komentuar.

Së fundmi, një foto e Anës, konkurentes në Për’puthen është bërë virale, pasi ajo ka nxjerrë më shumë seç duhet në emision.

Teksa ka hapur këmbët, kamerat kanë kapur momentin kur Anës i dalin pjesët intime. Kjo nuk është hera e parë që një gjë e tillë ndodh në këtë emision.