Wednesday, October 20, 2021

Trupin bombë por JL-osë nuk i mungon as celuliti

J-Lo është shfaqur në pushime në bikine por në foto të pa rregulluara shihet se këngëtarja dhe aktorja megjithatë ka filluar të plakët.

Jennifer Lopez në këto foto është shfaqur edhe pas derisa ajo po kalon pushimet në Turks & Caicos.

51 vjeçarja ka treguar astet e saj, megjithatë fotografia nuk ia ka feshur celulitin e saj.

J. Lo është parë gjatë tërë vitit është parë duke bërë ushtrime në palestrën e saj në shtëpi, por ajo nuk ka i ka fshehur strijat e saj në bikine.