Monday, September 20, 2021

Kallashi e zhvesh bluzën për të treguar gjoksin e madh

Në secilin publikim që bën, kujdeset që të ekspozoj hiret trupore.

Me anë të bukurisë që e posedon, ajo ka arritur të ketë ndjekës të shumtë në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.

Me imazhe nga më të ndryshmet, ajo kujdeset që të ngacmojë imagjinatën e ndjekësve duke provokuar me pozat e saj.

Së fundmi ndau një imazh ku ka vënë në fokus gjoksi e saj të madh, teksa shihet se dëshiron të zhvesh bluzën në mënyrë që ti duket krejt gjoksi.

Me grim të rëndë në fytyrë teksa e ka përshtatur më veshje, ajo po duket femër mjaftë gjigante dhe e pa krahasueshme.