Saturday, September 25, 2021

Njihuni me 15-vjeçarin nga Kosova, i cili punon në zyrën e kancelares Angela Merkel

Ai është vetëm 15 vjeç dhe njihet si një ndër më të rinjtë që kanë mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel.

Gjermania, është sigurisht një nga shtetet evropiane, ku mundësia e arsimimit, punësimit, depërtimit në karrierë dhe formimit profesional është shumë e madhe.

Këtë mundësi më së miri duket se e ka shfrytzuar Leonard Mulaku, i cili vie nga Vushtrria është zgjedhur “kancelari” më i ri praktikant në moshë, në Gjermani.

Ai është vetëm 15 vjeç dhe njihet si një ndër më të rinjtë që kanë mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel, transmeton albinfo.ch.

Në rrjetet sociale, ai ka ndarë disa fotografi me liderë të ndryshëm gjermanë, përfishrë edhe kancelaren Angela Merkel.