Saturday, October 16, 2021

Ndodh në Kosovë, qytetarit i bie bora në kokë e rrëzon për toke

Një qytetari nga Kamenica dita nuk i shkoi edhe aq mirë.

Qytetarit, Fadil Rama. mbi kokën e tij i ra një grumbull bore që e rrëzoi përtokë, të cilin e quajti “pak fat në ‘fatkeqësi’”.

Fadil Rama u bë i njohur dhe pjesë e mediave ndërkombëtare me bujarinë e tij ndaj një të moshuare serbe të vetmuar, së cilës i doli në ndihmë në fshatin e saj, Vaganesh.