Monday, September 27, 2021

Rikthehet ariu në Prizren

Rrugët dhe malet në disa fshatra të Prizrenit janë të mbuluara nga bora.

Në ndërkohë banorët e fshatit Manastiricë të kësaj komune janë vizituar nga një vizitor jo i zakonshëm.

Banorët mbrëmë kanë filmuar një ari duke vrapuar në zonat e këtij fshati.