Saturday, October 16, 2021

Yllka e tregon krejt gjoksin me këtë fustan

Yllka Kuqi mbetët një këngëtare e dalluar për paraqitjet që bën.

Në të shumtën e rasteve, me pozat e llojllojshme, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë me një fustan provokues dhe krejt te tejdkushëm ajo pothuajse e tregoj komplet gjoksin.

Si gjithmonë, nuk i mungoi grimi dhe rregullimi perfekt që e realizon gjithmonë Yllka.