Tuesday, September 21, 2021

Zgjatet orari i lëvizjes dhe i gastronomisë, këto janë të gjitha masat e reja

Qeveria e Kosovës e ka miratuar propozimin e Ministrisë së Shëndetësisë për ndryshimin e masave të përgjithshme dhe specifike për mbrojtje nga COVID-19, raporton Express.

Masat e reja janë pubklikuar në faqen zyrtare të Zyrës së Kryeminsitrit.